Thursday, November 28, 2013

Väikese tüdruku Haapsalu sall hagakirjaga

Mul on kaks korda tulnud kududa sall väikesele tüdrukule ja mõlemad korrad on olnud erilised. Esimesel puhul oli piiga pruutneitsiks ja selle salliga saab üks kahe-poolene noor preili ristitud. Pruutneitsi sall sai pakki niivõrd kiirelt, et ei olnud aega üleski tähendada. Selle salli omanikule soovin aga helgeid päevi ja palju rõõmu kasvamiseks!

Mõlemal korral kudusin peenikest kirja, mis minisallile hästi mahuks ja kena oleks. Sall sai 35X100cm suur, see tähendab täiskasvanule tavalise salli mõõtu ja täna pildistades tuli ka pähe, et miks mitte sellised salle kanda, kui suuri ei pea sobivaks. Kanda näiteks kaelasallina. Kootud on ta kõigi reeglite järgi, kuid lihtsalt minina.

Beebid ja väikesed lapsed on alati kaunid. Ka siis, kui nad polüestrivahtu riietada. Aga kas pole selline siidisegu sall ja pehme, looduslikust materjalist  kleidike veel kaunimad?


3 comments:

Kuukirjutaja teeb ja toimetab said...

Nii imeilus! :)

Kuukirjutaja teeb ja toimetab said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Ilus sallike, ja selle lugu samuti ilus.
Hea mõte kudujale, kes sooviks samuti õrna ja koledasti aukartustäratava haapsalusalliga kätt proovida, aga see ju nii suur ja aeganõudev töö, ei tea, kas tasub alustadagi... Aga kui tohib teha väikese salli, siis on palju vähem hirmus:)
Kaaren.

Related Posts with Thumbnails