Friday, March 23, 2012

Haapsalu sall tuliuue mustriga ja uudis viimasest kursusest Tallinnas

Koon uut salli ja olen hädas, et mustrit peab jälgima igal real. Ei mingit bussis kudumist või ühe silmaga telekavaatamist! Kiruda pole aga kedagi, sest mustri tegin ise. Kui sall valmis, siis saab see muster kindlasti ka avalikuks ja kõigile soovijatele kootavaks. Praegu on pildil näha viimistlemata nö tööversioon, sest sall pole veel poole pealgi. Mustri kirjutan kenasti ümber ja kui aeg käes, annan teada, kust seda leida võib.
Kust see muster siis tuli? Nagu mulle meeldib, tõlgin mitmevärvilise koekirja pitsi keelde. Kui sa nüüd hoolega vaatad mõlemaid pilte, siis näed, et ruudukujulised mustrisektsioonid on ikka kaunis sarnase sisuga. Eks natuke tuli kohendada, et oleks hea ja ilus kududa, aga inspiratsioon on äratuntav, kas pole?
Tänase posti pealkirja teine pool ütleb aga seda, et kevad on käes ja hakkan otsi kokku tõmbama. Tallinnas saab veel ühel ja ainsal korral, 4ndal aprillil kuulata kursust algajatele pitsikudujatele. Ei, mis kuulata, kaasa teha ikka, sest kolmetunnise koolituse teine osa on üks väga aktiivne kudumine. Muide, väikese vihjena, sellelt teise kursusepoole  kudumiselt saad sa teadmise, kuidas luua ja maha kududa Haapsalu salli ning millised peavad olema ühe tip-top pitskudumi servad ja miks just sellised. Registreerumine läbi Tallinna Rahvaülikooli.

3 comments:

nordwolke said...

Beautiful shawl stitch pattern!

Annely said...

Väga lahe muster tuleb :D

Lilian said...

Võttis sõnatuks nähes kuidas mis tahes muster pitsi mustriks tõlgitakse. Müts maha Sinu ees!

Related Posts with Thumbnails