Sunday, August 1, 2010

Suvi! Lihtsalt suvi!

Eile kohalikus metsatukas... Väike jalutuskäik  päädis titekisa ja puu otsa roninud issiga. Titekisa tähendab seda, et pool teed meie kolmeaastane kiunus ja sajatas, sest me ei kõndinud piisavalt aeglaselt- tema lehe peale korjatud teod kukuvad ju maha!!! Mõelda vaid, kui rumalad võivad ikka suured inimesed olla!?

Issi näitas klassi. Ei läinud minutitki, kui mees oli puu otsas. Ja siis kiunus kolmeaastane edasi, et miks tema ei saa!

Egas me niisama sinna võsasse läinud. Ikka asja pärast. Ussid olid vaja ära pildistada. Kootud ussid, ma mõtlen.
Ussid leiad nende autori blogist.

Homne päev toob loodetavasti midagi põnevat. Veedan kümme tundi "odaval" koolitusel. Otsustasime mehega, et oleme nii vanad ja igavad, mingid vabaõhukontserdid eriti ei huvita, kõrtsus ka ei viitsi käia, aga midagi peaks ju tegema. Suvi ikkagi! Teemegi- läheme koolitume natuke.

P.S. Selle nädala sallist on kaks äärepitsirida veel puudu. Püsin graafikus. Kaheksast sallist on viis /põhimõttleliselt/ valmis. Võimalik, et jõuan teha ka üheksanda, nagu esialgne plaan ette nägi, alustasin paralleelselt üht salli, mis kulgeb omasoodu teistega koos. Kui lõpptähtajaks valmis saab, olen übertubli! Viimase salliga tõmbas kaela üheks päevaks kangeks, aga see ei olnud mitte ülepingutamine, vaid lihtlabane tõmbetuul. Uskumatult kerge on ennast kuumalaine ajal haigeks külmetada.

1 comment:

Annamari said...

It was so good, that I could read your previous blog entry, in English.
You know, I like your work a lot, it is great to admire your photos, but reading about yarn and shawls - wow...

Related Posts with Thumbnails